Maraton 3,5 GB 4 GB internetcsomagot meddig használhatóm? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Domino feltöltőkártyás vagyok.
Annyit értek hogy, ebből hogy ha 2 honnapig marad netem akkor addig használom, de utána mi fog történni?
Automatikusan újra aktiválóik és újra levonja azt az összeget?
Vagy kell mégis havonta fizetni?
Vagy be lassítsák a netet?
De elvileg csak egyszer kell fizetni.
Facebookozni, böngészni hír oldalakat, gyakori kérdéseket szoktam használni.
Mondjátok el érthetően.
#Telekom #Domino?
2019. máj. 23. 15:31
1/2 anonim válasza:
Nekem Maraton 4GB van. Egyszer megveszed és 1 évig használhatod. Persze, ha 3 hónap alatt elfogy, akkor újra meg kell venned, de nem kötelező. És ezt akkor csinálod, amikor akarod, teljesen szabadon, szóval nem vonnak le havonta, nem lassítanak be meg semmi.
2/2 anonim válasza:
Addig van az adatforgalmad ameddig el nem fogy, vagy a kártya le nem jár, azután nincs lassítás, szimplán elfogy. Nem fog automatikusan megújulni, egyszeri csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!