A Telenor Hello Data tafiracsomag tényleg megszűnik az eddig előfizetőknek?
Tavaly megszűnt, de úgy volt, hogy aki akkor megkötötte az tovább használhatta. Ma telefonált egy pesti számról egy hölgy a telenortól, hogy megszűnt a tarifám és máris mondja a lehetőségeket, miket lehet választani... először azt hittem csak valami kamu hívás, mert semmi értesítést nem kaptam arról, hogy megszűnne. Mivel eléggé recsegős volt a vonal, így nem is értettem mit mond, ezért megkérdeztem, hogy jó-e ha bemegyek a hozzám legközelebbi telenorba és ott intézem. Nem, az nem jó, mert most kell. Hát én nem voltam hajlandó bármit is mondani, így mondta, hogy később visszahív, mert rossz a vonal.
Közben bementem a nálunk lévő telenor üzletbe és rákérdeztem, hogy tényleg felbontják-e a szerződést és új tarifacsomagot kell-e választanom, mire azt mondták, hogy nem, nem szűnik meg nekem, használhatom tovább.
Most akkor a telefonálós nő mit akart rám tukmálni? Mást is hívtak már ilyennel?
Engem pár hete írtak, akkor nem volt szó megszűnésről, csak simán át akart rakni egy drágább és publikus csomagba.
Remélem nem szűnik meg. Akkor biztosan váltok...
Régebben engem is hívott valaki a szokásos átverős-hülyének nézős stílusban, az meg arra akart rávenni, hogy egy konkrét üzletközpontba menjek el hozzájuk.
Noha nekem is az van a legközelebb, de nem is ezért hajtottam el, hanem a stílus, meg amúgy sem érdekelt a dolog.
Bár később kiderül, hogy amikor a közelemben lévő üzletbe mentem egy teljesen más ügyet intézni, még ott is be akartak palizni, szóval ezek után én a Telenorhoz csak úgy megyek, hogy nagyon résen vagyok, mit íratnak alá stb.
Plusz itt is volt a Gyakorin, amikor egy idős embert úgy vertek át, hogy szükségtelen okostelefont tukmáltak rá (holott nem is azért ment oda), előfizetést is átállították feltöltőről számlásra, utána a gyereke nem győzött panaszt tenni.
Ez már simán aljasság, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!