Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Telenor Hello Data tafiracso...

A Telenor Hello Data tafiracsomag tényleg megszűnik az eddig előfizetőknek?

Figyelt kérdés

Tavaly megszűnt, de úgy volt, hogy aki akkor megkötötte az tovább használhatta. Ma telefonált egy pesti számról egy hölgy a telenortól, hogy megszűnt a tarifám és máris mondja a lehetőségeket, miket lehet választani... először azt hittem csak valami kamu hívás, mert semmi értesítést nem kaptam arról, hogy megszűnne. Mivel eléggé recsegős volt a vonal, így nem is értettem mit mond, ezért megkérdeztem, hogy jó-e ha bemegyek a hozzám legközelebbi telenorba és ott intézem. Nem, az nem jó, mert most kell. Hát én nem voltam hajlandó bármit is mondani, így mondta, hogy később visszahív, mert rossz a vonal.

Közben bementem a nálunk lévő telenor üzletbe és rákérdeztem, hogy tényleg felbontják-e a szerződést és új tarifacsomagot kell-e választanom, mire azt mondták, hogy nem, nem szűnik meg nekem, használhatom tovább.

Most akkor a telefonálós nő mit akart rám tukmálni? Mást is hívtak már ilyennel?

2019. jún. 18. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezek a telesale-esek ilyen nyomulósak. nekik abból van pénzük, ha velük kötsz "üzletet". be kell menni személyesen a telenorba és ott átgondolni, átbeszélni! És a telesale-est egyből kinyomon,nekem ne akarjon nyomulni.
2019. jún. 18. 15:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Engem pár hete írtak, akkor nem volt szó megszűnésről, csak simán át akart rakni egy drágább és publikus csomagba.

Remélem nem szűnik meg. Akkor biztosan váltok...

2019. jún. 18. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
*hívtak*
2019. jún. 18. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem nem hívtak még és nem is fogok váltani más csomagra, így jártak
2019. jún. 18. 16:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Régebben engem is hívott valaki a szokásos átverős-hülyének nézős stílusban, az meg arra akart rávenni, hogy egy konkrét üzletközpontba menjek el hozzájuk.

Noha nekem is az van a legközelebb, de nem is ezért hajtottam el, hanem a stílus, meg amúgy sem érdekelt a dolog.

Bár később kiderül, hogy amikor a közelemben lévő üzletbe mentem egy teljesen más ügyet intézni, még ott is be akartak palizni, szóval ezek után én a Telenorhoz csak úgy megyek, hogy nagyon résen vagyok, mit íratnak alá stb.

Plusz itt is volt a Gyakorin, amikor egy idős embert úgy vertek át, hogy szükségtelen okostelefont tukmáltak rá (holott nem is azért ment oda), előfizetést is átállították feltöltőről számlásra, utána a gyereke nem győzött panaszt tenni.

Ez már simán aljasság, szerintem.

2019. jún. 18. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Előbb belebonyolódtam, azaz: "Noha nekem nem is az van legközelebb..."
2019. jún. 18. 17:33
 7/9 anonim válasza:
Engem háromszor hívtak fél év alatt ugyanezzel a szöveggel. Kolléganőmet is folyamatosan zaklatják ezzel, egyszer elhajtotta őket, aztán később naponta hívták, ő meg nem vette fel. Első telefon után májusban elhajtottam a nőt, irásban panaszt tettem. Jött a válasz, hogy nincs arról szó, hogy megszűnne a csomag, a kolléganőt majd jól megdorgálják és bocsi. Aztán augusztusban is hivtak, akkor elmondtam hogy már egyszer beszéltünk és hagyjanak. Majd a tegnapi napon hivott egy hölgy, hogy ez már az utolsó figyelmeztetés, ő már a központból hív, többet nem fognak hívni, át kell szerződni, nincs választási opció, a csomag fel lesz mondva egyik napról a másikra, mindenféle írásos tájékoztató nélkül! Ment a panasz irásban, majd megint csak letagadták hogy ilyen agresszív kampányt folytatnának, bocsánatot kértek, nem mondják fel a csomagom, az ügyet kivizsgáltatják a Telesales vezetővel. Mintha az nem tudná! Hazudnak össze vissza, zaklatnak, nagyon elegem van belőlük, eszméletlen mit művelnek.
2019. nov. 7. 18:17
 8/9 szántóvető ***** válasza:
7-es ez érdekes.engem a múlt héten hívtak egy jó ajánlattal,de mondtam nekik hogy nem érdekel.lehet hogy a hello datáról szerettek volna lebeszélni ill átrakni máshova?lehet hogy tényleg megszüntetik a köcsögök..
2019. nov. 9. 04:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, engem egyszer sem hívtak
2019. nov. 9. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!