Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem töltődik az iPhoneom...

Miért nem töltődik az iPhoneom? (több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! iPhone 6-ról van szó. 2-3 havonta mindig újra kell cserélnem a töltőmet, mert valahogy (saját hibámból adódóan) mindig elromlik, de most nem úgy, ahogy szokott. Ha felteszem tölteni a telefonomat, 1mp-re kiírja, hogy tölt, utána pedig nem is, emellett, ha feloldom a telefonomat, kiírja, hogy "ez a kiegészítő nem támogatott".

Feltettem laptopra tölteni, ott pedig bekapcsol magától a telefon, de nem tölt és kikapcsol utána magától.

Megint a töltővel lenne a probléma, vagy most mással?

2019. jún. 16. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne röhögtess, ha ismered ezt az oldalt, akkor tudhatnád, hogy ez természetes.

Itt mindig vannak sunyiban megbúvók, akik leminősítenek bárkit, csak a saját sötétségük okán.

Engem meg nem maga a minősítés érdekel, csak az ilyen butákat tartom szánalmasnak, akik képesek leminősíteni még a fizikát is. Nevetséges tényleg néha...

Mit gondoltál, ez valami tanulmányi verseny, ahol a százalék az Isten és aki jót akar, nem mer szólni?

Nem jelent semmit, mert amikor butaságot látok, beszólok neki, leminősít, ilyen előfordul. De azt "megérdemlem", hiszen tudtam előre.

Amikor a fizikát pontozzák le, nyilvánvaló tényeket, az sokkal érdekesebb.

Meg amikor úgy adok át tapasztalati tudást (mint a tanulóimnak is szoktam, offline), amiért elvileg megbecsülés járna, itt meg leminősítik, az már szinte aljasság is, szerintem.

Buták között ellenpólus az okos, sok buta könnyen le tud pontozni.

De a buta attól még nem lesz okos.

2019. jún. 18. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!