Miért nem töltődik az iPhoneom? (több lent)
Sziasztok! iPhone 6-ról van szó. 2-3 havonta mindig újra kell cserélnem a töltőmet, mert valahogy (saját hibámból adódóan) mindig elromlik, de most nem úgy, ahogy szokott. Ha felteszem tölteni a telefonomat, 1mp-re kiírja, hogy tölt, utána pedig nem is, emellett, ha feloldom a telefonomat, kiírja, hogy "ez a kiegészítő nem támogatott".
Feltettem laptopra tölteni, ott pedig bekapcsol magától a telefon, de nem tölt és kikapcsol utána magától.
Megint a töltővel lenne a probléma, vagy most mással?
"mert valahogy (saját hibámból adódóan) mindig elromlik"
Mit értesz ezen?
Van egy gyanúm, de nem akarok feleslegesen firkálni.
Nekem akkor írta ki azt, hogy nem támogatott, mikor nem eredeti töltővel töltöttem, hanem gagyi 1000 forintossal. Vettem egy gyárit, ezzel tölt rendesen.
nyálazd át :)
# 5
Számítógépről sem tölt neki, holott legfeljebb 500 mA árammal arról is működnie kellene.
Mindenképp gyári legyen a töltőfej és a kábel is (Kábel főleg)!
Lehet, hogy a telefonban van a probléma, és nem jó az érintkezése.
# 7
Hivatásos szakemberrel nem szemétkedsz, azt majd én tudom, hogy mit, miért írtam.
Hivatásos szakember, nulla százalékkal! :D
Te az a szakmunkás vagy, aki itt szokott rinyálni, amikor sorra kapja a nulla százalékokat! :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!