A telefonom nem indul, a kezdő képernyőn a fastboot felirat jelenik meg! Hogy tudok kilépni?
Mielőtt feltettem ezt a kérdést, utánanéztem tüzetesebben, viszont nem találtam megoldást.
Hozzátenném egyáltalán nem értek hozzá.
Próbáltam a le-fel-power egyszerre lenyomását percekig, a mobil újraindul, de ugyanaz marad.
Olvastam hogy gépről is lehet irányítani(?) egy mobilt, így leszedtem egy fastboot akármilyen programot (igazából szerintem 800 félét) de maximum addig jutottam hogy a mobilomat újra tudtam indítani egy parancs segítségével. A többi parancsra nem reagált, vagy én csesztem el (no hozzáértés, ma ismerkedtem meg ezzel az egésszel).
Az autó hátsóülésére dobtam a mobilom, rá pár percre pedig ezt elfelejtettem és rátettem egy 30-40 kilós csomagot. Utána jelentkezett a probléma.
Tudnátok tippeket adni, vagy kuka a telefon?
Volt egy menü mikor észrevettem a problémát, két választási lehetőséggel, az elsőre mentem rá.. onnantól csak a fastboot-ot látom és az AndroidOne feliratot.
A telefon típusa Nokia 8.1 (X7)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!