Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Igaz az, hogy árt a telefonnak...

Igaz az, hogy árt a telefonnak, ha túl sokszor van ki-be kapcsolgatva?

Figyelt kérdés
Miért?
2019. jún. 9. 23:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kicsit gondolkodtam, hogy érdemes e egyáltalán bármilyen jellegű választ adni neked, kedves 41%-os, aztán úgy döntöttem megírom, csak azért, hogy egy kicsit hátha leszállsz a földre.

Nagyon okosnak, és mindenki fölött állónak gondolod magad, de elég alapvető fogalmi zavarban szenvedsz. Az, hogy valaki provokál, szid (amit itt senki nem tett egyébként) és hogy valaki jelent, két különböző dolog. Előbbi esetben valóban a te színtérre süllyed, míg utóbbi esetben pusztán szeretné anélkül használni az oldalt, hogy valaki -mert épp olyan kedve van- 2 percenként elküldi melegebb éghajlatra bármi nyomós indok nélkül.

Azt hiszed nem látok át rajtad? Nagyon nagyot tévedsz. A válaszod az a fölényes stílusú, burkolt formában való provokáció, aminek a célja stabilan az, hogy a másik fél felszívja magát, és elkezdjen qvaanyázni. Lényegében azzal, hogy úgy próbálsz beállítani, hogy ugyanazt csinálom mint te, csak épp én még be sem ismerem, az önbecsülésemre akarsz hatni, hogy hátha én kezdek el vitatkozni, és azt tudod majd mondani, hogy ugye, hiszen te megmondtad előre. Nos, ez nem nyert. Valóban nem fogok addig süllyedni. Az előbbi válasz sem neked szólt, hanem a kérdezőnek, akit privát üzenetben zaklattál.

Ja.. csak egy kérdés: ha annyira nem érdekel ez az oldal, akkor miért is vetted személyes sértésnek, hogy a válaszod törölve lett?

2019. jún. 11. 22:24
 12/12 anonim ***** válasza:

"túl sokszor van ki-be kapcsolgatva?"

Mit jelent az hogy túl sok?

2019. jún. 12. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!