Milyen telefonnak számít manapság a Huawei Mate20 Lite?
Figyelt kérdés
Gyakorló Mate20Lite használók véleménye érdekel elsősorban, de mindenkit meghallgatok...
Van 2019-ben másik telefon, ami jobban megéri EBBEN az árkategóriában?
2019. ápr. 26. 18:09
1/10 anonim válasza:
Ha kártyafüggetlenben nézem, akkor a Xiaomi Mi 9.
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
"Milyen telefonnak számít manapság a Huawei Mate20 Lite?"
💩-nak.
4/10 A kérdező kommentje:
Sajtkirály: miért?
2019. ápr. 27. 11:04
5/10 anonim válasza:
A kamerája tényleg nagyon sz#r, akinek ez fontos, ne ilyet vegyen, ezt leszámítva viszont nagyon korrekt, ár-érték arányban az egyik legjobb!
6/10 anonim válasza:
Pontozzatok le nyudotan akkoris 💩ros kinai vacok a huawei 😎
7/10 anonim válasza:
Sajtkirály, volt már esetleg egy gyári hibás darab a kezedben, vagy csak unszimpátia alapján alaptalanul szólod le?! Én 4 éve használom ugyanazt az őskövület Huawei-t, és csak elavult, nem a leggyorsabb, de azóta is ugyanúgy tökéletesen működik, egyszer sem volt szervizben!
8/10 anonim válasza:
7# még nem volt huaweim de tudom hogy 💩.
Nem is szimpatikus nekem.
9/10 TomiXX1 válasza:
a Huawei szerintem is egy .....! semmirese jó ajánlom inkább a samsungot az a világ legjobb telefonmárkája!
10/10 anonim válasza:
Sajtkirály, honnan tudod, ha nem is volt?! Próbáld ki, utána ítélkezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!