Miért jön mindig mindenki az iphoneokkal?
Sokan jönnek azzal hogy túlárazott szar, fos a kamerája, meg a célozgatások hogy ‘na iphoneos biztos’ stb. Egyrészt nem értem miért csak az iphonet kell felhozni, amikor a samsung se olcsó telefon, meg a huawei legújabbjai sem. Mindegyik túlárazott már. Komolyan nem értem, nem tudom miért kell olyan dolgot elítélni amit a kezünkbe sem fogtunk soha, csak a nevét tudjuk. Én sose néztem kinek milyen telefonja van, mindenki olyat vesz amit megengedhet magának. Akkor ezzel miért kell foglalkoznia embereknek akiknek nincs ilyenjük?:) Meg nint ha ez az egy márkájú telefon kerülne sokba egyedül..A szar a kamerája dologról meg azt mondom, hogy nekem meg személy szerint jobban tetszenek azok a képek amiket egy iphonenal készítettek, és nem samsunggal például.
Ti mit gondoltok, miért ítélik el és hozzák fel gúnyos példának valakik ennyire az iphonet?
Még hogy az iPhone jobb videót vesz fel. Az iPhone X telóig bezárólag 96 kbps mono hangot vesznek fel. Brutálisan rossz a hangminőségük.
A Xr és Xs már sztereo.
# 11
Az átlagembert nem az érdekli elsősorban, hogy a hang mono vagy sztereo, hanem hogy ne legyen zajos. A kép színei legyenek valósághűek, a mozgások folyamatosak. Az iOS inkább a felhasználói élményre koncentrál, az Android a számok világában él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!