Huawei vagy iPhone? Véleményeket kérek
Boccs,nem olvastam végig a válaszokat,hajnali 2 van. NA most. Szerintem iPhone,mert én azt szeretem,én is samsungról váltottam rá és nem bántam meg. Jó nagy f****ág (bocsi) lenne Huawei-t venni,tekintve,hogy nem használhatja majd az androidot,a googlet,a play áruházat.. stb. Trump fenyegetőnek érezte az iP-re nézve,ezért csődbe viszi. A Huaweinek most egy teljesen új rendszert kell kidolgoznia,áruházzal,keresőmotorral stb. Inkább vegyél egy szép nagy követ,az jobban megéri jelenleg. Az iP.: SE-t ajánlom,ha nem zavar,hogy nagyon kicsi és szeretnél valami olcsóbbat,próbának, a 7-et,ha nem engedi a 8at a pénztárcád,de egy jobb iPvel kezdenéd(már ha a mellett döntessz),az iP 8-at minden tekintetben ajánlom, a 8+ot nem ismerem,csak azt tudom,hogy nagy,ha a legújabbakban gondolkodnál,akkor inkább XS,XS max. Lehet,hogy csak az én fejembem van az,hogy az XR-t azok veszik akik csorók,de valamilyen Xel akarnak flexelni... ha te jónak érzed vedd azt,de valamiért elég rossz véleménnyel vagyok róla és használóiról.. :D
Ui.: az iP xs,xs max,xr szerintem eltavolodott az eredeti ip dizajntol,es azert nem ajanlgatom oket annyira,ez kicsit ilyen szemelyes ize,en se tom miert van veluk bajom..,helyesirasi es egyeb hibaker bocsi,mint emlitettem hajnali 2 van
#9/10 vagyok.
"nem attól lesz egy teló akksi problémás hogy kevesebb az üzemideje hanem hogy egyiknapról a másikra beszarnak
ismerősi körbe jópár huawei teló egyiknapról a másikra elkezdett szarakodni az akksija"
Épp erről beszélek! Elnézést, de még mielőtt valaki ismét elkezdené a szövegértési problémát vagy a "Nem érted, hogy...?!" -kioktatást, az inkább meg se szólaljon! Tényleg r#hadtul bírom, ha valaki a tapasztalattal szemben akar okoskodni, csak mert valakik sz#r helyről vettek telefont! Mondom, 4 éve használom ugyanazt a Huawei-t, az eredeti akksival, napi szinten, és semmi baja az akksinak!
Az én Huawei telefonjaimnak sose volt aksi baja. Ellenben a párom alig több mint fél éves iPhoneja folyton lemerül konkrétan a semmitől.
Illetve nekem egyszerűbb az android rendszer, tehát én arra szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!