Iphone-ról negatív vélemények? Leginkább SE érdekel, de más is jöhet, csak általában pozitív véleményeket hallok-olvasok, kíváncsi vagyok van e aki nem ajánlaná, illetve miért?
Figyelt kérdés
2017. okt. 17. 19:50
1/5 anonim válasza:
Hát talán csak azt tudnám mondani, hogy rövid az üzemidő. Mármint csak átlagos, ennyi pénzért valahogy elvárnék egy nagyobb aksit. De ezt csak i6/6s-ig mondom az újabbakkal nincs tapasztalatom.
2/5 anonim válasza:
Szerintem túl kicsi a kijelzője. Én 5" alatt nem vennék telefont. Csak akkor ajánlom ha valaki direk ilyen méretű telefont szeretne.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
Kevés akku üzemidő, nincs testreszabhatóság, funkciók korlátozottak, nincs annyi app, mint androidra, nem bővíthető, kis kijelző, drága, szóval ha androidod volt eddig, akkor ezek problémát fognak okozni.
4/5 anonim válasza:
Van akit zavarhat, hogy az előlapi kamera csak 1,2MP-es. A méretet előttem már említették, egyszerre előny is és hátrány is. IOS vs Android különbségeket nem említem, gondolom nem arra vagy kiváncsi. Nem akarlak az SE-ről lebeszélni, mert ennyi pénzért, amennyibe a 32GB-os kerül, nagyon jó vétel.
5/5 anonim válasza:
SE-m van, nagyon szeretem, de a régi Samsungomhoz képest rosszak/ furák a hangok, mikor telefonálok. Más ismerősöm is ugyanezt tapasztalta a sajátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!