Samsung J5 2016-ról érdekelnének tapasztalatok? Pozitív és negatív is.
Figyelt kérdés
Most Samsung S4-esem van, szeretem, meg vagyok vele elégedve, de most egy nagyon kedvező ajánlat miatt válthatnék a J5re. A specifikációk láttam teljesen hasonlóak a 2 telefonnál. Vélemények érdekelnének. Köszi!2017. máj. 22. 08:47
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom van december óta. Teljesen meg vagyok vele elégedve, negatívat még nem tudok mondani, mert tökéletesen működik.
Nagyon szép fényképeket csinál, gyors az egész telefon wifivel, mobilnettel is, az akkumulátora is teljesen rendben van, pedig szinte egész nap nyomogatom.
N
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! 13000 ft-ért kapom a Samsung j5öt... Lehet a többi többet tud, de ennyiért?
2017. máj. 23. 05:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!