Milyen márkájú okostelefont nem érdemes venni?
Nem vagyok nagyon otthon a témában de van néhány márka.
Van az iphone, nokia, sony, huawey, honor, atc, acer, xiomai, lenowo, samsung, alcatel, lg. Gondolom leírtam az összes márkát, és helyesen, ha kihagytam valamit majd pótoljátok.
Na ezek közűl, melyik márkájú telefon az amit nem érdemes megvenni?
Beszélnek itt az emberek össze vissza, hogy van olyan márka amit nem szabad megvenni.
Talán a xiomai vagy, hogy mondjam az a legrosszabb , de nem tudom.
Ti szerintetek melyik az/azok amit nem szabad megvenni?
Olyat is irhattok ami meg szerintetek a legjobb.
Xiaomi az ár/érték bajnoka, gyakorlatilag minden kategóriában, ahol jelen vannak. Ez nem lehet vitás.
Akinek problémája volt vele, az vagy régen volt, vagy összetéveszti más gyártóval. Jobb magyarázatot nem tudok, mert... nincs. Xiaomihez tartozik még két márka: pocophone, redmi. Ezek is abszolút a legajánlhatóbbak közt vannak. Nekem is xiaomim van.
Alcatellel volt ismerős, aki szívott, de rendes véleményem nincs.
Gyakorlatilag azt mondanám, hogy a Tescoban megvásárolható márkákat felejts el! iLike, doogee pl. Nem tudom hogy direkt válogatták össze az összes létező selejtet? De az a lényeg, hogy bemész, és az összes ottani telefonmárkát felírhatod egy feketelistára 😃
Sony gyakorlatilag kiszállt a versenyből. Kerek-perec megmondták, hogy a réspiacokra fognak koncentrálni. Azaz a különleges igényű vásárlóknak fognak eladni drága telefonokat. A jelenlegi készülékeik is ezt teljesítik, mert már évek óta más irányba mennek, mint a világ többi része. Ajánlható, jó telefonok, ha olyat akarsz, és az az álmod.
Windowsphone-t felejtsd el! A nokiával együtt. Előbbi megszűnt, utóbbi pedig csődbe ment!!! De ez már vagy 5 éves sztori 😃
Szóval azóta kínaiaké lett a nokia márkanév, és abszolút ajánlható androidtelókat gyártanak 🙂 sőt még a régi klasszikusokat is kiadták újragondolva (3310 pl)
A Honor márka a Huawei céghez tartozik. Jók a telefonok, és most még talán érdemes venni. De mint írják, a kereskedelmi háború áldozata lett a cég, így a jövőbeni mobilok még kérdésesek. A jelenlegiek viszont rendben fognak működni, ajánlhatóbb kategória!
Az iPhone meg iPhone. Nincs mese. Az apple saját iOS rendszerével működnek, és csak prémium kategóriában készítenek telefonokat, méregdrágán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!