Emagról érdemes okostelefont rendelni?
"Emagról érdemes okostelefont rendelni?"
Lássuk csak.
Ha ott azt, annyiért és azokkal a kondíciókkal árulják, amire szükséged van, akkor igen.
Minden más esetben nem.
Ha a vásárlástól számított 14 napon belül meggondolnád magad, törvény adta lehetőséged a vásárlástól való elállás. Ilyenkor a terméket sérülésmentesen, hiánytalan állapotban kell visszaszolgáltatni, hogy a pénzed visszakapd.
A rendelés átvételekor ha aláírod hogy sérülésmentesen vetted át és utána derül ki hogy gond van, ott lehet szívni rendesen, éppen ezért javaslom, hogy a futárnak felajánlott bankjegy fejében adjon pár perc lehetőséget arra, hogy legalább kivedd körbenézd és bekapcsold. Ha külsőleg rendben van és működik, onnan már nem lehet olyan nagy baj.
De ha aláírod a papírt, azzal jogilag elvágtál egy lehetőséget.
Ez bármely webáruház esetében érvényes.
Hogy ez az emag, vagy más, lényegtelen.
De hogy visszatérjünk, nem, nem árulnak használtat.
De megeshet, hogy egy ilyen visszaküldött, újracsomagolt termék kerül a kezeid közé, nyilván nem dobják a szemétre ha valaki visszaküldi. Általában lepucolgatják, és szépen az eredetivel megegyező módon visszacsomagolják. De használt készülék nem is fordul elő náluk. Ha valakinek pl. garis reklamációja van, azzal a szakszerviz foglalkozik, nem ott kezdik szétszedni a telót a webáruház raktárában a kartondobozok közt.
én tavaly rendeltem december 15-én és kb egy hét múlva megkaptam
nem volt probléma
A legtöbb termék túl van árazva, így akciósan is drágább mint máshol.
Mindig nézz utána az áraknak.
A noname cuccok tetű lassúak, nem érdemes megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!