Xiaomi telefon nem kapcsol be, csak villog?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt kikapcsoltam egy rövid időre hogy pihentessem, és azóta nem kapcsol vissza. Nincs lemerülve, próbáltam mindenhogy nyomni a gombokat, de csak villog az értesítést jelző pötty, ha nyomom a bekapcsoló gombot.
Semmit nem tudok vele csinálni, de mára már azért kellene a telefon, mi legyen? Félek ha elviszem szervízbe, sokára kapom vissza, vagy lehúznak:/
Valakivel történt már hasonló?
2019. máj. 30. 07:00
1/7 anonim válasza:
Tedd töltőre és amikor elkezd töltést felvenni, akkor kapcsold be.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megoldódott:)
2019. máj. 30. 11:18
3/7 anonim válasza:
Mit csináltál vele ? Pihentetted ??
Miert ? Lihegett vagy mi ?
Máskor az asztalodat is szedd szét és fektesd le hogy pihenjen a lába, évek óta ott áll a fal mellett.
Én is mindjárt kivagom az udvaron a cseresznyefat mert 15 éve itt áll, már elfaradhatott.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez jó, elég szomorú lehet az életed, ha ilyenek apróságokon akadsz ki:D
2019. máj. 30. 21:36
5/7 anonim válasza:
Elmondod kérlek hogy hogy csináltad?Mert nekem pont ez van most és nem tudom mit csináljak.
6/7 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem pontosan mennyi idő múlva (max 1-2 nap), de végül magától visszakapcsolt.:)
2020. febr. 20. 18:35
7/7 anonim válasza:
Ha nem kapcsol be csak villog a led ha nyomod a bekapcsoló gombot, akkor tedd töltőre, másnap elfogadta a töltést amikor a számítógépen töltöttem, de érdekes, hogy teljesen levolt merülve, pedig egész éjjel rajta volt a töltőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!