Mennyi tárhelyet foglalnak ezek (kb)?
Venni akarok egy Xiaomi mi 9 SE-t, csak mem vagyok benne biztos, hogy elég nekem a 64gb. A jelenlegi telefonom 16gb-os, de ez azért elég, mert gagyi kamera van benne így alig használom.
Viszont a mi 9 SE-nek jó kamerája van, így biztos, hogy sokst használnám. Az alábbiak érdekelnének:
960 fps-es 720p videó mennyi helyet foglal? Pl egy 5 perces, egy 10 perces kb. Egy átlagos 48mp-es fotó mennyi? Egy széleslátoszögű? Egy "vegyes vágott" fotó AI-al? Egy 5 és / vagy 10 perces videó 4K-ban? (Meg 1080p-ben is)
Természetesen ezeket csak körülbelül.
Lehet vele 4K-zni 30 fps-el, biztos csinálnék ilyen videókat. 960 fps-el is vennék fel videókat. Meg biztos csinálnék sok képet. (Túlzásba nem esnék, nem vagyok egy nagy fotóművész)
Ha lehetne bővíteni, gondolkodás nélkül a 64gb-osat venném, és ha mehtelik, vennék egy sd kártyát, de sajnos nem bővíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!