Mik az alapvető különbségek a Miui és a sima "csupasz" android között?
Sajnos erről sehol nem találtam infót, igen, beírtam a Google-be, de akkor se. Olyat nem, ami konkrétan (momdjuk pontokba szedve) leírja, hogy ez és az a különbség.
Mostanában akarok venni Xiaomi telefont, és sok helyen olvastam, meg tesztvideókban láttam, hogy sokaknak nem tetszik a Xiaomi rendszere. Az egyetlen különbség, amit észre vettem egy videó alatt, hogy a Xiaomi-nak nincsen főmenüje, tehát nincsen olyan, hogy "minden alkalmazás" és ha jól emlékszem, a sima, csupasz amdroidon van. Ennek a hiánya mondjuk nem tudom, hogy mennyire zavarna engem, de egy launcherrel biztosan megoldható. (A mostani telefonomon is van egy launcher, annak meg van főmenüje).
De mi másban tér el még a Miui a csupasz androidtól?
Valaki, akinek volt / van Xiaomi-ja, meg volt / van sima, "csupasz" androidos telefonja, el tudja mondani nagyjából, hogy mik az alapvető különbségek?
Nem. Pedig volt Google phonem oneplus one is anno és ugyanannak latom.
Az appok a fő képernyőn vannak de gyuthetoek egy mappa alá így lényegtelen kérdés illetve a fő képernyőn csak a legfontosabbakat tarolom a többit a másik desktopon, meg nem keresem hanem van kereső és beirom az első 2-3 betűjét és úgy keresem franc nézi végig az ikonokat.
Nem is fog feltűnni a változás. Én nem is vagyok oda érte de nem is vagyok ellene működik, stabilan ennyi
Sok beállítása van, vannak speciális Mi lehetőségei (mentés, Mi felhő) szerintem egy nagyon jól beállítható és testreszabható android a Miui.
"nincsen olyan, hogy "minden alkalmazás""
Ez a gyári Mi launcher baja, egy nagyon korlátos valami, érdemes lecserélni a legnépszerűbb 3-4 launcher bármelyikére, pl. Nova és azzal körökkel használhatóbb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!