Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-t vennétek-e így vagy nem?

Iphone-t vennétek-e így vagy nem?

Figyelt kérdés
Tudom,már uncsi kérdés.Lassan felmondja a szolgálatot a mobilom (Samsung G. Core Prime) es ujat kell vennem. Nem vagyok egy nagy telefonos,a mai mobilok tetszenének,de mindegyik baromi nagy.Ami még nem vészesen nagy és gondolkodom rajtuk: Samsung Galaxy a40 és a Huawei p20 Lite. A kettő teló méretre majdnem ugyanaz, de a Samsungé kisebb valamivél, de drágább is. Ami külsőre viszont Nekem szerelem: Iphone 7 rosegold vagy a 6-os. De jóval drágább, mint az előző két mobil. Na meg "félek" az IOS-tól. (Csak Androidosaim voltak eddig, Nekem tökéletesen megfeleltek.) Szóval: ha ilyen cipőben járnátok, Ti mit tennétek? Megvennétek emiatt az Iphone-t vagy sem? Mondom, Nekem nagyon számít a mérete, ez nem nagy és számomra álomszép...de IOS :O meg az ára... :(

2019. máj. 25. 23:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kérdezőtől kérdezném

lightingos fülest adnak hozzá és nem értem hogy akarsz tölteni egy vezetékes fülhallgatót , attól h nem jack csatlakozós még ugyanaz maradt. Szóval igy nekem magas hogy mit akarsz tölteni

akkor a zene terén vagy az az opció h fizetsz egy stream szolgáltatásnak spotify vagy apple music vagy csak simán megveszed a zenét apple musicon

vagy letöltöd gépre itunes csatlakoztatod telo és a pcről ráhuzogatod a lekalozkodott zenéket.

Miaz h zene hallgatás közbe merül a telefon , melyik telefon nem merül közbe? Én észrevettem ilyet h bluuetothos fülessel alig merül a telo mint vezetékessel. nyilván köze van ahoz a vezetéknélkülinek van akksija mig a vezetékes a telefonból szedi az energiát.

2019. máj. 29. 17:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát igen...majdnem mindent kihasználok Samsungal az általad felsoroltak közül (kivétel okos tévével való kapcsolat, viszont: gondolkoztam annó az okostévén!)

Valóban szepp az Iphone kívül-belül...élmény kb kézbe fogni, nyomkodni, nézegetni. De lehet úgy érezném, ha azt választanám, hogy "vissza lépés" a kötöttségei miatt. (Ettől félek pont!)

2019. máj. 29. 18:04
 13/16 A kérdező kommentje:

Szia, akkor zenét rátenni ezek szerint nem macerás. Vagy ciki, ha "lekalózkodom"?

A füles aksiját, ha elfelejtem feltölteni, akkor nyista zene, tulajdonképpen így is értettem, de köszi a választ, mert ez tényleg nem a telefon aksiját meríti, hanem a sajátját.

iTunes kérdés akkor hozzád: ugye nem olyan, mint Youtube, hogy kb minden zene megtalálható rajta?

2019. máj. 29. 18:18
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

A szolgáltatás előfizetéssel vehető igénybe.

Lap alja:

[link]

2019. máj. 29. 19:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a linket!!
2019. máj. 29. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:

apple musicon azok a zenék találhatók meg amelyeket az adott előadó feltölt oda

olyan 300 ft körül van egy zene

néha lustaságból veszem meg vagy mert ez lehet h a saját dilim de egyfajta köszönet nyilvánítás hogy olyan zenét adott nekem amit belül is átérzek mert egy kicsit depresszív de ebbe ne menjünk bele xd.

nem ciki lekalozkodni mert itthon megtehetjük míg a németországba nem

2019. máj. 30. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!