Megéri iphone x-re váltani?
Most egy redmi note 5 telefonom van 1 éve már. Különösebb problémám nincs vele,valamennyire lassú de elviselhető. Ami förtelmesen irritál az a kamera és annak minősége,mivel előző miui-n érezhetően jobb volt,illetve szoftveresen nincs különösebben "foglalkozva vele".(Nem gondoltam rá,hogy a redmi széria visszafogotabb).
Viszont rövid ideig lehetett iphone-m és személy szerint nagyon szerettem,csak akksi időben nem feleltek meg a simák az x-ig. Most egy ismerősöm szeretné eladni és nekem jóval áron alul adná,így megfordult a fejembe,hogy megéri átváltani?
Ami érdekelne:
Legalább 1 napot kibírni ha kicentizve is. Legtöbb helyzetben elővehessem egy szebb,jó kép lövésére valamilyen okból.Filmezni,sorozatozni rajta utazás közben,játszani rajta,több app kezelése fagyás,lassúlás,szaggatás nélkül(Értem ezalatt,ha többet megnyitok szinte azonnal visszamenni az előzőre,és többet nyitva hagyni mert ezt eddig egy android se szerette). Szoftveresen ne legyen gond vele.
Ha tetszik akkor megéri.
Jóval áron alul nem éri meg megvenni. Annak valami baja lehet már. Esetleg részletre vette és nincs már kedve fizetni.
"Iphonnál nincs fagyás, lassulás, szaggatás. "
volt iphone tulajként ezt csak cáfolni tudom.
1-2 év és teljesen szaggatni kezdenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!