Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet kikapcsolni a...

Hogy lehet kikapcsolni a Messenger Lite hangjelzéseit? Android 9 (android one) rendszer amin Facebook Lite is van.

Figyelt kérdés

A Messenger Lite-ban csak 24 órára lehet kikapcsolni max.

A Facebook Lite-ban nem találtam semmi ide vonatkozót

A rendszerben a hang menüben van a specálisban olyan, hogy értesítési hangok, de hiába van kikapcsolva, mégis szól.

Készülék:Xiaomi A2 Lite.

2019. máj. 23. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Lépj be gépről( [link] ) vagy töltsd le a sima messenger appot, ott ki tudod kapcsolni az értesítéseket, és aztán lépj vissza a Liteba.
2019. máj. 23. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért nem válaszoltam eddig, mert próbálgattam, de sehogy se jön össze valamiért.

Próbáltam a sima messenger appot is, de..az is olyan mint a..

2019. máj. 28. 10:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Most talán megy,de azt csinálja,hogy amit mobilon írok, azt nem látom desktopon és amit más ír, azt csak mobilon látom

..

2019. máj. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!