Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Körülbelül mire elegendő 1GB...

Körülbelül mire elegendő 1GB mobilinternet adat?

Figyelt kérdés

2019. máj. 5. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Azt csak Te tudhatod, hogy neked mire lenne elég, mire használod a telefonod. Mondok egy példát. Amíg havi 4 GB adattal gazdálkodtam, eszembe nem jutott volna online videót nézni, vagy zenét hallgatni. Tavaly nyáron egy akció keretében a Telekom megnégyszerezte az adatmennyiségem 16 GB-ra, így már bátrabban mobilneteztem. Szerencsémre még sikerült szeptemberben a Telenornál a Hello Datára előfizetni, ami korlátlan adatmennyiséget biztosít, így már Deezerezem, HBO Go-zom, Youtube-ozom is a telefonon. Bár korlátlan a net, havonta az átlagos adatmennyiség a telefon által mérve ~10-12 GB amit elfogyasztok. Szóval felhasználás függő. Messengerre, BKK Futárra, Indexre, ha nem nézel videókat, böngészésre szerintem neccesen elég havonta 1 GB.
2019. máj. 5. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Illetve van még egy nagy előnye, hogy backup-ként tudom használni, ha néhanapján megáll a Digi nálunk.
2019. máj. 5. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

5 óra otthoni munkára VPN-en keresztül.

vagy

képek nélküli böngészésre egész hónapban email-ek olvasássával és online GPS-el.

vagy

1 game of thrones rész 80%ának megnézésére live-ban nézésére 720p-ben.

2019. máj. 5. 18:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nem figyeltem, hogy ki van kapcsolva a wifi, úgyhogy egy délután alatt leporeszoztamztam a 10 gigás csomagomat....... :D
2019. máj. 5. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom egy kicsit részletesen körbe írni.

- 1 Gb kb. 4-500 átlagos méretű weboldal vagy cikk megnyitására elég.

- vagy 200 db átlagos méretű Mp3 zenét tölthetsz le belőle

- vagy kb. 16 órát hallgathatsz vele webrádiót 128 kbit/s sebességgel

- vagy kb. 5-6 órát Facebookozhatsz (hírfolyamok olvasása csak képekkel, ha vidót nem nézel)

- vagy kb. 2 óra YouTubeozásra elegendő, de nem HD felbontással.

Tehát sajnos egy hónapra nem sok az 1Gb. Ha fő internetnek kell, akkor sajnos tényleg nagyon kevés, de ha mellette van korlátlan vezetékes neted, és csak kiegészítőnek kell, akkor jól beosztva elég lehet.

2019. máj. 6. 17:30
 6/6 anonim válasza:

Nekem pl mnidenre. Üzenetváltásokra és internetezésre, persze videók nélkül.

Maga a messenger, képek, matricák és weboldalak elég keveset esznek, és nincs semmiféle korlátozásom.

Videók már pl. elég sokat ennének, bár ha túl sok képeket nézegetnék valószínű azok is.

De csak írogatással és hírek olvasásával nekem képtelenség 1 gigát lefogyasztani.

2019. máj. 17. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!