Ez komoly, hogy az S8 nem kapja meg a legújabb Androidot?
Egy két éves tlefonról beszélünk és ennyi? Nem kapja meg a legújabb Androidot? Nem vagyok Apple fan, de azért ilyenkor megemelem a kalapom előttük, hiszen a 4-5 éves telefonuk is megkapta a legújabb oprendszert.
Nem tudom, hogy a több gyártók hogyan állnak a kérdéshez, de így semmi értelme 4-5 évre tervezni csúcskategóriás mobilt. Hiába az erős hardver, ha elhanyagolják 2 év után.
"Hiába az erős hardver, ha elhanyagolják 2 év után."
Nem hanyagolják el.
a bugfixek, ilyesmi még minimum 2 évig jönni fog rá.
De az új android már újabb, más hardverkonfigra készül, nem érdemes a "régebbi" vasakra rászenvedni.
Ez a példaként említett Iphone esetén sem megy olyan gördülékenyen, mint kéne, éppen mert a régi hardverek már nem tudják úgy kezelni az új szoftverigényeket. Pedig az Apple tényleg hardveroptimalizál.
"Semmi gond, az Xda Developers fórumon körbe kell nézni, hogy milyen romok elérhetőek hozzá"
Nem érdekel, nem akarok ilyennel foglalkozni.
"Most azért veszel drága csúcskészüléket hogy 4-5 évig mindig a legfrissebb Android fusson rajta ? Vagy azért hogy 4-5 évig gyors telefonod legyen ?"
Nekem mindkettő fontos.
"Milyen hátrányt tapasztalsz, ha nem a legújabb android fut a telefonodon?"
Elesek a velejáró szolgáltatásoktól és plussz funkcióktól.
"Ez a példaként említett Iphone esetén sem megy olyan gördülékenyen, mint kéne, éppen mert a régi hardverek már nem tudják úgy kezelni az új szoftverigényeket. Pedig az Apple tényleg hardveroptimalizál."
Párom hetes telefonján nem tapasztalt lassulást. Nem mondom, hogy nincs igazad, de ha lassabb is, tulajdonképpen észrevehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!