Milyen telefonokat lehet tölteni az s10-el és hogy kell?
"#1 samumsung telefon."
Akkor se értem. Milyen telefonokat lehet tölteni egy Samsung S10 telefonnal?
Már olyan "fejlett" a technológia hogy egyik telefon tölti a másikat, vagy mi történt?
"Már olyan "fejlett" a technológia hogy egyik telefon tölti a másikat, vagy mi történt?"
Vannak olyan telefonok, ami power bankként képes energiát átadni, a strapa / túra kategóriában láttam ilyet.
De az vezetéken történik még egyelőre szerintem, már csak a veszteségek elkerülése miatt is.
"Már olyan "fejlett" a technológia hogy egyik telefon tölti a másikat, vagy mi történt?"
Pontosan. Samsung Galaxy S10 az első olyan telefon ami képes tölteni más telefont is vezeték nélkül.
Strapa / túra kategóriában is vannak telefonok, ami power bankként képes energiát átadni, vezetéken.
Kétszer írtam egy hozzászólást, mert az első először eltűnt a semmibe, de most látom, hogy időközben az is megjelent.
Másodikat viszont már módosítottam, az előzmény tükrében.
"Samsung Galaxy S10 az első olyan telefon ami képes tölteni más telefont is vezeték nélkül."
Attól, hogy utálod a Huawei-t állításod szerint, attól még a Mate 20 Pro-ban előbb volt fordított töltés, mint a Samsungban.
"Attól, hogy utálod a Huawei-t állításod szerint, attól még a Mate 20 Pro-ban előbb volt fordított töltés, mint a Samsungban."
Jó, ezt nem is tudtam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!