Ti mit csináltok a "régi" mobillal ha újat vesztek?
Azért van idézőjelben a régi szó, mert manapság divat a fél éves telefonokat is lecserélni, még ha annak nincs is baja.
De milyen sorsra jut az a mobil ami még használható de már nincs rá szükség?
Leadom egy elektronikai üzletbe vagy mobilosnál mint elektronikai hulladék. Mivel addig használom, amíg teljesen tönkre nem megy.
Ha netán még működik de valami ok miatt új telefon kell, akkor odaadom olyan ismerősnek, akinek szüksége van rá.
Tehát kukába biztos, hogy nem dobok ki használható készüléket.
Divatból nem veszek fél évente telefont.
Sajtkirály vicces kedvében van! :D :D :D
Az enyém már 4 éve megvan, szóval nem szoktam félévente cserélgetni, nem vagyok az a bezsongott sznob, akinek mindig csakis a legújabb a jó! Éppen pár napja jelent meg egy iszonyú szuper teló, relatíve nagyon olcsón, de mivel a mostani "őskövület" is még kifogástalanul működik, ezért félreteszem a polcra. Sim kártyát átteszem majd az újba, de azért ennek az akksiját is töltöm majd rendszeresen, tartalék telefonnak még jó lesz!
Nálunk például nem szokás fél évente cserélni.
Eddigi telefonjaim megvannak elrakva. Igaz nagyjából semmire nem használhatóak, de 1-1 alkalommal jól jöttek ismerősöknek ha nekik épp tönkrement, szervizben volt.
Eddigi első nagy értékű telefonom a jelenlegi Oneplus 3T-m. 2,5 év használat azért meglátszik rajta akad 1-2 apróbb hibája, főleg esztétikai. Aksija sem a régi már. Ez pont elég ahhoz, hogy veszítsen az amúgy sem magas árából. Szerintem használom még 1-2 évig, addigra meg elértéktelenedik annyira, hogy megy a fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!