Melyi a jobb xiaomi vagy huawei?
Erre a kérdésre nem lehet pontost választ adni.
Olyan, mint a BMW vagy Mercedes kérdés.
Ha pl két modellt szeretnél összehasonlítani, akkor kicsit könnyebb a dolog. Viszont ott is választani kell, hogy miben jobb ez vagy az.
"de legalább nem kémkedik"
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LOOOOOL
higgyed elfele! :D
Attól függ, ezt így nem lehet megmondani. Mindkét márkának vannak jobban és rosszabbul sikerült modelljei. Max annyit lehetne mondani hogy általánosságban:
Xiaomi- jobb ár/érték, akksi, hardver
Huawei- jobb kamera, magasabb ár, design
De természetesen ez modell függő. Amúgy nekem volt Huaweiem (p10) és most egy xiaomim (mi 8) mindkettővel teljesen meg voltam / vagyok elégedve, de én inkább xiaomit vennék (szoftver és ár/érték miatt)
Mindkettő jó, megbízható, de pl. a Xiaomi-nek nincsen csúcsharverrel szerelt kompaktabb méretű telefonja. Olyan mint a Huawei P30.
Valamint a magyarországi szolgáltatók kínálatában nem kapható Xiaomi, csak a Telenornál egy típus.
Ez persze nem a gyártó hibája, de sok vásárlónak ez is szempont lehet.
# 9
A telefon szolgáltatók kínálatáról írtam(Telekom,Telenor,Vodafone), nem a márkaboltokról, vagy egyéb üzletekről.
A MI8 tény, hogy nagyobb mint a P30, a MI9 pedig még egy kicsit nagyobb. Van akit ez nem zavar, de van akit igen.
Ezen felesleges vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!