Xiaomi Redmi Note5 vagy Xiaomi MI A2?
"ráadásul a frissítésekkel is gondok adódnak."
Nekem eddig minden hónapban megjött gond nélkül a frissités.
# 2: "ráadásul a frissítésekkel is gondok adódnak."
Amit ebből kiemeltél, az teljesen más.
Megkapja a frissítéseket a telefon, Xiaomi odafigyel erre (főleg hogy Android One program keretében van), de az SMS törlési baki, sokaknál gondot okozott. Részben emiatt, másrészt, olyan gyári Google app-okat tartalmaz, amit úgysem használok ki és azokat, törölni sem tudom (pl. Play újságos, stb).
Én is pont e kettő közül filóztam hogy melyik legyen, végül a Mi A2 mellett döntöttem. Nagyszerű a kamerája, nagyon gyors telefon, gyönyörű a Full Hd+ kijelző felbontása. Én nem bántam meg egyáltalán, remek készülék!
Ha összehasonlítás kellene röviden, akkor itt van hogy az adott telefon miben jobb:
- Mi A2: Összteljesítmény (magasabb az Antutu pontszáma), Kamera minőség, Type-C USB, gyakoribb frissítések az Android One rendszer miatt
- Redmi Note 5: Akkumulátor élettartama (4000 mAh telep), Jack csatlakozó, bővithető memória, a MIUI kezelőfelület.
Remélem tudtam segíteni, de ami biztos: MINDKETTŐ fantasztikus készülék, kitűnő ár/érték aránnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!