Melyek manapság a legmegbízhatóbb telefonmárkák (esetleg típusok)?
Kerestem neten listákat, de csak agyon szponzoráltakat találtam és ott is csak a hardverről meséltek ódákat.
Engem elsősorban a rendszer optimalizáltsága érdekelne. Pl egy frissítésnél ne "szálljon" el a készülék. Vagy pl ne abból álljon a frissítés, hogy az előző frissítés hibáit javítja ki és közben új problémák jönnek elő. De talán a legjobb, ha frissítés nélkül is működik a rendszer 4-5 évig.
A másik dolog ami érdekelne az a támogatás és szerviz.
Tudom, hogy egy telefon nem örök életű és előfordulhat, hogy szervizbe kell vinni. Ha lehet ne Kínába keljen küldeni a készüléket és heteket vagy hónapokat várni rá, míg visszakapom.
Ilyen szempontok alapján van valami lista?
ZTE, Blackberry, Nokia már egyáltalán nem az mint régen. Nem kukák, de azért már jobb márkák vannak náluk.
Meizut pedig szerintem itt Magyarországon nem érdemes, meg amúgy sem egy hűdenagy siker, ellenben mondjuk egy Xiaomival
Arra célzok, hogy a Meizunak messze nincs akkora támogatása Magyarországon, mint a Xiaominak.
És ár/érték arányban, szerintem még mindig inkább Xiaomi, hiszen annak a szoftveres támogatása, maga a szoftvere, és a hardvere is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!