Melyek 2018-2019 legmegbízhatóbb mobiljai (225. 000 forintig)? Legalább két évig ne legyen baja ennyi pénzért.
Nem békebeli öntöttvas, bármi előfordulhat.
Ráadásul 0 - 1 éves konstrukcióról ki mondja meg előre, hogy bírja-e 2 évig, és akkor még nem beszéltünk a frissítések esetleges "jótékony" hatásáról.
Jobb az, mint a mostani Honor 9-em?
Egy RAHEDLI ALKALOMMAL nem enged képernyő fényképet készítenem, pedig 25 GB szabad helyem van! Néhány "gombot" kétszer kell megnyomni, hogy végrehajtsa! Eddig ez nem volt így!
Nincs memóriakártya
Igen, csak a Mate 20 Pro túlmegy a 250 000-es limiten. (Egyébként nekem is ilyen van és hasonlóan gondolkodok róla.)
Kérdező!
Két részre tudjuk bontani a témát:
1. iPhone vonal
Ebben az esetben a plafont az iPhone 8 (vagy esetleg a X/XR) jelenti. Ezek biztos, hogy 2 évig kapni fognak frissítést, sőt, inkább 3-4 évig.
Szóval ha az iPhone érdekel, én ezeket tudom javasolni.
2. Android vonal
Ebben az esetben az ún. Android Enterprise Recommended minősítésű telefonokat tudom javasolni.
Ezeknek a készülékeknek a gyártói garantálják, hogy az adott típus megjelenésétől számított 3 évig, legfeljebb 3 hónap késéssel ki fogják adni a biztonsági frissítéseket, illetve legalább 1 fő Android verzió frissítést is.
A lista elég bő és folyamatosan gyarapodik, itt tudod megnézni:
Frissítések terén egyébként a Huawei szerintem elég jól áll, legalábbis a Mate 20 Pro-ra rendszeresen kapom őket (nemrég kaptam meg a februári biztonsági frissítést is), plusz a több, mint 2 éves Mate 9-re is kiadták a Pie-t.
Ezt nem csak gyártóra, de még egy készülékre se lehet megmondani.
Pl az én 3 éves "olcsó" telefonom 1X lett "formatálva". Akkor is csak azért mert elajándékoztam.
Egy cimborám "drága" csúcskategóriás telefonja 2 év alatt 3X volt szervizben.
De ez másnál előfordul forditva.
Egyébként ha nem szemeteled tele a készüléket, akkor nem kell "formatálni".
Amúgy is a "formatálás" alig tart tovább, mint egy újrainditás. + Ha valami baja van a készüléknek, akkor arra van a 2 év gyártói garancia.
Három kínai gyártót tudok neked mondani:
One Plus, Xiaomi, Meizu.
Jelenleg a Xioami Mi 9 az, ami SD 855 SoC-al bír.
One Plus és Meizu 2019-es csúcsmodelljeire még várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!