Képszerkesztés. Miképp tűntessek el pl szemet az arcról?
Arra gondolok ,hogy milyen módon tudnék eltüntetni arcról dolgokat (szem,száj,orr,szemöldök) úgy ,hogy úgy nézzen ki ,mintha csak bőr lenne. Nemtudom mennyire érthető :D
Azért ebbe a kategóriába írtam ,mert telefonról csinálom/csinálnám,tehát a komoly Photoshopos technikák nem biztos ,hogy működnének.
Alapjáraton én is hasonlóan csinálom ,csak én nem illesztgetek ,hanem "Clone" funkcioval egybol odarajzolom. Viszont ez tenyleg hulyen nez ki ,mert sokszor mas a bor a homlokon mint az arc tobbi reszen (arnyek/feny miatt pl).
Probalkoztam azzal is ,hogy leveszem a bor szinet es oda"rajzolom" ,de ugy tul sima es egyszinu,megintcsak rosszul nez ki.
#3- koszi,reszben jo.
A problema az ,hogy ha pl a szemet akarom torolni akkor a szemoldokbol is tesz a helyere. Ha mondjuk az egesz arcot el akarom tuntetni akkor vegulis jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!