Videó, és képszerkeztéshez, apple vagy samsung telefont vegyek?
A telefon telefonálásra való.
Meg egy kicsit sokminden másra is, de igazán jól. semmire.
Képszerkesztésre messze nem a telefon a legalkalmasabb.
Vagy a kérdést tetted fel rosszul.
Szerinted rosszindulatból írtuk le többen is, hogy nem fogsz képet szerkesztgetni telefonon? Szerinted, egy 5colos készüléken, majd képet, videót fogsz szerkesztgetni? Lehet, hogy találsz valamilyen programot, amivel 3 előre legyártott szűrőt tudsz kedved szerint beállítani, de ez szerintem egyáltalán nem képszerkesztés. Ha annyira a tartalom lenne a hangsúly, akkor nem egy ilyen semmitérő programmal szerkesztgetnéd, hanem hagynád úgy, ahogy elkészül, esetleg pro módban fotóznál.
És még te vagy felháborodva ránk, hogy az értelmetlen kérdésedre, nem tudunk olyan programot írni, ami valójában nem is létezik.
"Én igen is meg akarom mutatni, hogy a tartalom a lényeg."
Nem csak az, a minőség is lényeg.
"És elég egy ezköz ahoz hogy tartalmat gyárts."
A balta is egy eszköz lehet vele tartalmat gyártani de meglehetősen korlátozottak a lehetőségei.
"A házi telefon telefonálásra való, de nem kihasználni, az okostelefonok nyújtotta lehetőségeket, egyszerűen logikátlan."
Az univerzális eszközök mindenre jók egy kicsit, de igazán semmire. Nem vehet fel a versenyt egy bélyeg mérető tapis kijelzőn egy professzionális képszerkesztő szoftverrel lássuk be.
Fűnyíróval is lehet versenyezni, de egy versenyautó gyorsabb.
Android: Sok noname képszerkeztő.
Apple: Kevesebb, de nevesebb szerkeztők.
#8: Az nagyot szólt :-D
És nem tudom miért vitáztok azon, hogy telefon vagy PC.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!