Teljesen tönkrement a memoriakartyam, vagy meg van remeny?
Hát lehet próbálkozni vele, attól függ mi és mennyire sérült meg. De kell valaki akinek van elektronikai ismerete és gyakorlata. Ki sszerencsével csak az USB csatlakozó törött ki a panelból, ilyet már javítottam és azóta is működik, csak a gumi burkolatot kellett szétvágni és kibontani belőle az elektronikát és így a burkolatnak annyi lett.
Ha gondolog írjál privát e-mailt.
Öhm... az előző válaszoló valamit félreértett, memóriakártyának nincsen usb csatlakozója, és nem kártyaolvasóba dugják.
A kérdezőt sajnos el kell, hogy keserítsem, ha sd, vagy hasonló szabványú memóriakártya volt, akkor azt senki nem fogja újra használhatóvá tenni neked. Ezek a kis elektronikák olyan egyszerűek, mint a faék, semmit nem lehet javítani rajtuk. (láttam filmet ilyen gyárból, kb úgy ömlenek le a futószalagról egy bazinagy kosárba, mint a homok vagy a sóder.)
És egy kéretlen magánvélemény:
A barátod tipikus "észjátékos" lehet, ha ily módon erőből akar mindent megoldani. Szerintem cseréld emberibbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!