200-400 Euró között milyen telefont érdemes venni?
Hosszútávra kellene, 3-4 évet bírjon ki.
Fontos az üzemidő és a megbízhatóság.
A sebesség annyira nem fontos, de azért ne kelljen félórát a kasszánál várni fizetésnél.
Kamera: Ennyi pénzért gondolom csodát nem kell várjak és annyira nem is fontos.
A vízállóság, de legalább a cseppállóság nagy előny lenne.
Márka: Huawei, Samsung, Motorola. Esetleg Nokia.
Köszönöm
Szia.
Hát ebben az árkategóriában nagy a választék. Ha olyan telefont akarsz ami 4 évig bírja, én a Xiaomi márkát javaslom (legjobb ár/értékű telefonok) ezen belül is a Xiaomi mi 8-at
Huawei téren ott van most ilyen árban a p30 lite (bár szerintem ez messze nem éri meg az árát), inkább pl a p20 at javasolnám használtan.
Samsungnál pedig most az A50 illetve A40 a bajnok ilyen árban.
A motorolát és a nokiás telefonokkal nem vagyok annyira képben.
Azt döntsd el hogy használtan vagy újonnan-e szeretnél.
Szerintem ebben az ár kategóriában én magamnak vagy használtan egy p20-at vennék, vagy egy iPhone 7-et, újonnan pedig a Xiaomi mi 8-at, vagy egy Samsung A50-et.
Kérdező: én már belinkeltem neked korábban ezt az oldalt - [link] - itt meg tudod TE magad adni a paramétereket, még a márkákat is. Emiatt nem kell más embernek rákeresnie, inkább Te magad megadod a kívánt dolgokat. Ha nem dob ki egy találatot sem, akkor nem a szűrőt kell hibáztatnod, csak a feltételeiden kell módosítani, hogy fedjék a valóságot.
(mivel Euróban adtad meg, így élek a gyanúval, hogy nem Magyarországon laksz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!