Érdemes lenne telefont cserélni?
Figyelt kérdés
Van egy huawei p10 lite telefonom, 1.5 éve vettem, jól működik, semmi baja, nagyon jó állapotban van, nem nyúzom annyit.
Érdemes lenne eladni használtan, és venni egy mate 20 lite-ot?
Mennyivel jobb telefon?
A jelenlegi kb. mennyit érhet? 75-ért vettem anno.
2019. márc. 31. 21:06
1/3 anonim válasza:
Nem érdemes. Ez még jó, értéke az már nem sok, tehát nagy bukóval váltanál egyel újabb kiadásra ami szintén kezd elavult lenni. Inkább megvárnám a 30-as szériát, az mindenben nagy ugrás lesz és ha nem nyúzod a telefont addig simán kihúzza.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. márc. 31. 23:28
3/3 anonim válasza:
Szia. Én 1 év után váltottam és nem bántam meg. Nagyon szeretem a mete 20 liteot, mint kamerában mint szoftverese. Szerintem megéri cserélni. 2 hete adtam el a mate 10 lite om 20000.- ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!