Vajon erre érvényes a garancia? A media marktal van valakinek valamilyen tapasztalata garancia illetve szerviz téren?
Nagyjából 2 hónapja van meg a xiaomi redmi s2 készülékem. Sajnos 3 hét után betörtem a képernyőjét, de még nem csináltattam meg, úgy voltam vele, hogy majd érettségi után, akkor úgyis ráérek, plusz rakatok rá üveg fóliát. A mai napon kikapcsolt, mivel lemerült, feltettem töltőre, bekapcsoltam, és az egész képernyő rezeg, és össze van nyomódva, torz. Használni sem tudom.
Nyilván garanciapapír megvan mindennel együtt. Vajon kicserélik? Olyat is hallottam, hogy fel kell küldeni a központba, amit nekem kell kifizetnem (kb.4-5000 ft) és utána kapok egy árajánlatot, amit elfogadhatok. De ugye ezt nem én tettem tönkre, elvileg a garanciának állnia kéne.
Ha esetleg valakinek van ezzel kapcsolatban bármilyen tapasztalata, szívesen venném.
"De ugye ezt nem én tettem tönkre, elvileg a garanciának állnia kéne."
Ébren ne álmodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!