Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az s10-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 11. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Jó cucc de elég rendesen elkérik érte az árát.

Az s10e, ami a leg"olcsóbb" is 240 ezer.

2019. ápr. 11. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Jónak jó, de nem fogok rohanni a telefonoshoz, hogy leváltsam az s8-at. Valahogy még nem barátkoztam meg a lyukas kijelzővel, de ez gondolom 1-2 év múlva változni fog. Bár amúgy is mindig sorban haladok, szóval addig használom az s8-at míg működik. Utána az s9 jön. (Hacsak nem lesz addigra jóval olcsóbb az s10)

De persze ma az s10 ára is visszafog valamennyire. Viszont nagy bajban lennék, hogy mégis melyik s10-et válasszam. A simát vagy az s10e-t.. Végülis a proci ugyanaz.

Ha el is jutok a cseréhez, valószínű várok egy újabb modellre és várok hátra valami szimpibbet találnak ki.

Nekem jobban tetszik a klasszikus megoldás mint az s8/s9-nél, hogy van felül egy kis káva a kamerának és a szenzoroknak. Felesleges ezért lyukakat meg távcsöveket vágni a kijelzőbe, de még a fizikálisan felcsúszó kamera ötlete sem tetszik, sőt. Elszörnyedek a gondolattól. Nekem jobban bejön a klasszikus káva. De még a notch is mondjuk.. a notch két szélére pont beillik az idő, a másik oldalra meg az aksi ikon pár értesítéssel meg térerő ikonnal. A lyukat meg csak kerülgetni kell..

De persze nem kérdés. Ez csak egy kis esztétikai negatívum a sokmillió pozitív mellett. Ha választanom kéne egy mai csúcskategóriás készüléket, így is az s10 vinné nálam a prímet. Csak persze mindenben lehet találni kifogást, mondjuk az S8-ban az ujjlenyomat olvasó helye. Mégis ezt vettem, de ezek mind apróságok.

2019. ápr. 11. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!