Ilyen Ios hibával mi a teendő?
Bementem egy Apple szervízbe és úgy néztek rám, mint akik nem értették meg a problémám.
Történet a következő. Volt egy iPhone 5S-em, előjött rajta egy olyan probléma, hogy jellegzetes alkalmazások nem nyílnak meg, hanem összeomlottak (crush). Ilyen alkalmazások az Instagram, YT, Spotify, Waze,stb... érdekes, hogy a Facebook illetve a Messenger sosem omlott össze. Ez a probléma öröklődött iPad 2 mini tabletre, majd most is továbbra is fent áll az X-en. Mindenből a legfrissebb (szoftver, alkalmazások) van és még így is. Újratelepítettem, nem használt, új Apple ID-t hoztam létre úgysem lett jó. Egyedül visszatelepíteni nem próbáltam IOS 11-re de kétlem, hogy megoldaná a problémám. Nem tudok rájönni milyen gond lehet, annak meg kicsi az esélye, hogy vegyek egy rossz 5S-t, egy rossz iPad-et meg az X is rossz legyen. Tehát valami "belső" probléma lehet, még az apple ID-val, de újat csináltam és nem segített.
Ennyi pénzért kicsit alattomos, hogy ilyen hibával kell használjam. Apple support még válaszolni sem volt hajlandó.
Valaki esetleg tudna ebben a témában segíteni vagy hallott ilyenről?
jujujjjjjj....
Az a gond, hogy nincs közös pont a készülékek között amiről lehetne következtetni valamire...
esetleg a helymeghatározás?
Mit értesz helymeghatározás alatt?
Kapcsoljan ki, vagy ne engedélyezzem egyes alkalmazásoknál?
Egyébként “friss hír”: ha kijelentkezek az Apple ID-ból hibátlanul működik...
igen, azt értem
hogy ne nézze hol vagy.
Akkor viszont az apple id-vel van valami gond.
Magyarország van beállítva?
vagy az amcsi appstoreból vetted az alkalmazásokat?
Hát valseg ebbe hülyült bele.
A telefon magyarra van állírva és amcsi store-ból töltötted le az alkalmazásokat.
Ilyenkor össze tud borulni, mert nem egyezik a területi beállítás az appban meg a telóban
Próbál meg amcsira állítani a telót.
Az email címekkel nem hiszem, hogy gond lenne, mert nekem is egy nagyon régi msn-es címem van (vagy 5-6 éve nem léptem be ott...)
Aztán később hozzáadtam a gmailest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!