Hogy lehet "hosszú" képet csinálni?
Hogy érted hogy nem képernyőképnél, hanem amúgy?
Huaweinél csinálsz egy screenshotot és utána lehet még egy gördülőképet csinálni, vagy koppintással pl. ujjpereceddel rajzolsz egy S betűt (mert Scrolling screenshot), ez a gyorsabb.
De ezt persze telefon válogatja.
#1 - Ugy ertem ,hogy ha en mondjuk 30 kiscicat akarok egymas ala rakni ugy,hogy 1 hosszu kepen legyen rajta azt hogyan tudnam megoldani? Tehat a vegeredmeny az lenne mint a gordulokepes megoldasnak ,csak en csinalnam meg. Egyebkent ez a gordulokep dolog nem annyira "stabil" sok oldalnal ahogy elkezdene a kepet csinalni egybol a lap aljara ugrik.
#2 - A panorama foto az nem vizszintes ? Nekem fuggoleges kellene es nem fotot akarok csinalni,hanem meglevo kepeket osszedobni
"A panorama foto az nem vizszintes?"
Nem feltétlenül.
Fordítsd el a telefont és csináld függőlegesen, akkor magas lesz a kép
"Nekem fuggoleges kellene es nem fotot akarok csinalni,hanem meglevo kepeket osszedobni"
Ha több kisebb képet szeretnél összerakni egy nagy (hosszú, magas, akármilyen) képpé, akkor ahhoz egy képszerkesztő alkalmazás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!