Ti vennétek Samsung galaxy s10-et?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri?2019. ápr. 7. 16:08
1/6 anonim válasza:
Már vettünk, előrendeltem, aznap, ahogy kijött meg is vettem. S10+
3/6 Bihar Valatonon válasza:
Nem....mert koránt sem olyan jó, mint mainek reklámozzák....az igazi változás több, mint valószínű most a Note 10-el kezdődik meg...
4/6 anonim válasza:
S8-asom van, amikor majd úgy érzem, hogy elavult, vagy megérett a cserére, akkor szerintem S10-et fogok venni. Szerintem gyönyörű és amúgy az S8-al maximálisan meg vagyok elégedve, az eddigi telefonjaim 2 év után már mind kezdtek lassulni, nehezebben kezelhetővé válni, de az S8 már több, mint 2 éve van meg, és még mindig olyan, mintha tegnap vettem volna, szupergyors, nagyon modern továbbra is, a kamerája meg úgy általában a kijelzője meg még mindig jobb, mint csomó más telefonnak. Ha az S10 ugyanezt nyújtja, akkor abszolút jó választásnak gondolom, én már bevallom őszintén, nem adnék alább ezen a szinten, bántaná a szemem, bántaná a felhasználói élményt, hiába, hogy jelentősen olcsóbban lehet kapni sok más, egyébként jól működő és használható telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!