Melyiket vennétek meg? Huawei p20 sima, nem pro nem lite, vagy Samsung Galaxy S9 És mért?
Figyelt kérdés
Huawei p20 vagy Samsung Galaxy S92018. máj. 23. 10:02
1/5 anonim válasza:
Egyiket sem. Miért? Mert nincs rá szükségem. Internetezni, telefonálni tudok egy tizedennyibe kerülő telefonnal is, felvágni meg ott a... nem mondom meg mi, mert erősen 18+. Ha érted, mire gondolok.
2/5 anonim válasza:
Nekem Huawei telefonom van, igaz nem P20-as, de imádom, remek telefon. Többi ismerősöm is elégedett a Huawei mobilokkal. Remélem tudtam segíteni :)
3/5 anonim válasza:
A Huawei-t csak ajánlani tudom. Nagyon megbízható márka, jó telefonokat gyárt. Samsungos tapasztalatom is van, de a Huawei-emet jobban szeretem.
4/5 Humbukkapitány12 válasza:
Szia!
P20-at vennék inkább,mert a Samsung lehet hogy tesztekbe jó,de a valóságban nagyon nem!
A Samsung-nál az akkumlátor egy napot nagyon nem bír ki hiába mondják,hamarabb érezhető lessz gyengül az aksi pár hónap után.
A P20-nak meg bármilyen Huawei-nek az aksia simán kibír egy napot. Meg ugye Dupla kamera ami elég hasznos tud lenni,lehet az S9-nek "jobbnak" mondják a kameráját,de inkább a P20.
Remélem tudtam Segíteni. 🙂
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2018. máj. 28. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!