Galaxy Note 9-en a Chrome leblokkolódott egy ismeretlen lettonsca nevű weblap miatt?
Az engedélyezésére nem kattintottam rá, mert féltem, a letiltásra pedig hiába kattintok, nem tűnik el. A baj az, hogy a Chromet nem engedi használni, nem jön elő.
Az # 1/ .. válaszban vbalázska irja:
" .. ezé kell letölteni ismeretlen forrásokból fizetős alkalmazásokat ingyen :D .."
" .. A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad. .. "
----------
Úgy látszik Ő már csak tudja az okot, mert Ő is ismeretlen forrásból töltöget ?
Bírál, ahelyett, hogy biztosan tudná mivel vádaskodik.
Nézd csak meg, a # 2 és # 3 -as válaszokat, ilyen segítségre van szükség, nem olyanra, mint amit Te írtál.
tehát írtál nekem egy privátot, hogy kiderítsd, mi a felhasználónevem, majd ezt gúnyosan leírd.
bemásolhattad volna azt az üzenetem is, amit válaszoltam a hasonló hangnemű üzenetedre, ha már ilyen kötekedős kedvedben vagy.
ahogy a 3. is írta, azt írtam én is, play áruházban kell letöltögetni, és akkor nem ér ilyen meglepetés, és azt írtam neked, hogy érdekes módon 2-3 év alatt nekem egyszer se fordult elő, hogy valami szar rámenjen a telómra...ez tapasztalat, nem?
és egyébként 2-3 miben segített többet? mi a megoldás? próbálkozzon, végső esetben gyári visszaállítás, és az tuti legyalulja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!