Huawei p30/p30 pro vélemények?
A prot megvenném!
Mondom ezt úgy, hogy 10 éve van ájfonom és SOSEM volt androidos telefonom
mégis megvenném!
Mate 20 Pro tulajként egyik sem érdekel és ha nem lenne, lehet, hogy akkor is inkább a Mate 20 Pro-t venném.
Jó a P30 Pro, főleg a kamerák tekintetében, de én sokat nem használnám a zoom-ot, egyebekben pedig (képernyőfelbontás, arcleolvasó, hangszóró) inkább visszalépés történt a Mate 20 Pro-hoz képest vagy pont, hogy nem változott semmi (ugyanakkora akku, ugyanakkora gyorstöltő stb.)
Ha nem volna meg a MATE 20 PRO-m, és látnám ezeket, hát kompromisszum a Mate20 pro és a P30Pro között
A P30 Pro jobb mint a P20 Pro, de szertintem nem jobb a Mate20 Pronál (kivéve a kamerát)
Várjuk őszre a métharmincprót :)
Pedig ez szerintem nem olyan bonyolult, lényegében két kérdésre kell válaszolnod:
1. Sokat fotóznál-e a telefonoddal vagy csak úgy alkalmanként?
2. Ha sokat fotóznál vele: kihasználnád-e a P30 Pro kamerái adta extrákat? (Itt főleg a zoom-ra gondolok.)
Ha mindkettőre igen a válaszod, akkor a P30 Pro-t vegyed.
De ha már az egyikre (vagy akár mindegyikre) "nem"-mel felelsz, akkor pedig a Mate 20 Pro-t.
A sima P30-ban max. akkor gondolkozz, ha a Mate 20 Pro valamiért nem tetszik és/vagy a kereted csak odáig ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!