Samsung Galaxy S10+ vs huawei P30 pro. Vélemények?
Érdemi, felhasználói szintű infóval annyira még nem fogsz találkozni, ugyanis a telefon holnap jelenik meg hivatalosan! :)
Igazából hogy ha tényleg csak és kizárólag a kamerát nézzük, akkor vannak olyan tulajdonságai a P30 Pro-nak, amivel veri az S10+-t, a kérdés viszont az, hogy ezeket te használnád-e rendszeresen, ha ezt a telefont választanád?
Nekem speciel Mate 20 Pro-m van, már premier óta. Abban nincs ilyen fejlett zoom-olási képesség, de 3x optikai, 5x hibrid és 10x digitális nagyítás abban is van. Kb. 800 képem van már, ebből egy marékkal meg tudom számolni, hogy mennyi az, amit zoom-olva készítettem.
Így én annyira nem dobtam hátast a P30 Pro-tól, főleg, hogy számos egyéb pontban viszont (arcleolvasó, felbontás, hangszóró) visszalépés történt a Mate 20 Pro-hoz képest.
Tehát ha a Huawei-nél maradunk most csak: a P30 Pro-t tényleg csak akkor venném, ha a kamerát és annak minden kisebb-nagyobb sajátosságát nagyon kihasználnám. Egyébként viszont a Mate 20 Pro-t javaslom!
Az S10+ is egy remek vétel, de tudásban és úgy összességében azt is inkább a Mate 20 Pro-hoz hasonlítanám, semmint a P30 Pro-hoz!
Szóval összefoglalva: ha tényleg meggyőzött a P30 Pro tudása és tudod, hogy a kameráját (ami bizonyos szempontból jelenleg egyedülálló) biztosan ki fogod használni, csak akkor vegyed! (És akkor lehetőleg minél előbb, mert kapsz egy Watch GT-t is mellé, ami baromi jópofa cucc, én is kaptam a Mate 20 Pro mellé! :) )
Ha viszont nem és számít az olyan tulajdonság is, mint a hangszóró minősége vagy a képernyő felbontása, akkor inkább a Mate 20 Pro vagy az S10+ közül válassz!
A kérdéseddel kapcsolatban: én úgy tudom, hogy az S10-nek mind az előlapi, mind a hátlapi kamerájával lehet 4K 60 FPS-ben videót rögzíteni, nagyon jó minőségben és azt lejátszani!
Ez egy nagyon fontos különbség lehet(!), ugyanis a Huawei telefonoknál közismert, hogy videós fronton nagyon, de nagyon le vannak maradva a konkurenciától. (Értsd: a 4K 30 FPS a max. és az is hagy bőven kívánnivalót maga után.) Szóval ha a fotózás mellett a videózás is számít legalább annyira, akkor viszont inkább az S10+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!