Aki headset-tel telefonál, nem érzi hülyén magát?
Nagyon ritkán járok Pesten, de először ledöbbentem, amikor megláttam egy fiatal nőt magában beszélgetni, meg röhögni a villamosmegállóban. Még meg is sajnáltam, szegény bolond, utána tűnt fel, hogy telefonál. Ugyanez történt később egy buszon is. Srác mutogat, dumál, néz felém, mosolyog, azt hittem, hozzám beszél, még kérdeztem is, hogy tessék?? Erre elfordul és dumál, mutogat tovább.
Ez szerintem annyira gáz, hogy lehet így telefonálni? Úgy néznek ki ezek az emberek, mint akik a diliházból szabadultak.
Miért kéne magam hülyén érezni?
Inkább az a ciki, hogy baromságon rugózol, képtelen vagy elfogadni, hogy az emberek nagyobbik fele valamit másképp csinál, mint ahogy te azt a buta suttyóságodban elképzelted. Mit képezeltél magadról? Hozzád fog mindenki alkalmazkodni, mert téged zavar a nem kézben tartott telefonnal telefonálás? Azért mert te neandervölgyi módon érzed jól magad, mások még használhatják a technika nyújtotta előnyöket.
Amúgy ritka nagy egoista lehetsz, mert az egész kérdés gyökere az, hogy azt hiszed, minden történés csak rád vonatkoztatva történik. Aki beszél csak neked beszélhet, aki mutogat neked mutogat. Pedig dehogy.
Szokjál hozzá Pesthez. Vagy az is furcsa, hogy nem egy deszkán ülve szarunk, papírral törlünk segget, és utána még kezet is mosunk? Azért is beszólhatnál, hogy mindenféle furcsa fém eszköz van a kezünkben, ahelyett hogy kézzel ennénk, hiszen mennyivel egyszerűbb lenne.
Nem hiába született a kifejezés: pesti bunkók.
Aki mindig jelentget, mert a kis lelke nem bír elviselni egy-egy kifejezést, nem árulkodta ki magát gyerekkorában? Ő lehetett a csoport réme, aki mindenkit megmond az óvónéninek. Besúgó barátom, hiába törölteted a hozzászólásokat, az semmin nem változtat az üres kis bosszúálló életedben.
Nem tudom te milyen zsakfaluban laksz, de videken is hasznalnak az emberek headset-et.
Es igen, hülyén érzem magam, mikor ilyen kőkorszaki kerdezokbe botlok mind te.
"Nagyon ritkán járok Pesten..."
Akkor milyen jogon szólsz bele, hogy Pesten ki mit csinál? Nehogy már egy néha idetévedő jöttmenthez alkalmazkodjanak azok, akik itt élnek!
Nem hiába született a kifejezés: vidéki suttyó.
Hangja van, esze nincs. Elég pár ilyen, meg egy kis kannás bor, aztán kész a falusi tömegverekedés.
Ez a szerencsétlen két lábon járó életforma visszaigazolta az összes vidékiekkel kapcsolatos sztereotípiát (amelyek szerencsére a vidékiek többségére nem igazak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!