Gpu tuning-overlockot akarok csinálni egy lg g6 os telefonal! De hogy kéne?
Attól függ melyik modell van a G6-bol, mert hivatalosan csak az európai független (1 SIM) kártyás H870, és az amcsi US997-es modelleknek nyitható a bootloader-je, illetve kis trükkel a H872 is megoldható.
Bootloader nyitás-záráskor minden a mobilom tárolt adat elveszik!
Lépésről lépésre végig viszed, és kész:
A garancia root esetén ugrik. Pont.
Mindenesetre tuninghoz ez az első lépés. Elég régen csináltam ilyesmit, még a G2-vel kísérleteztem; de rémlik, hogy a stock kernellel nem igazán lehetett túl sok mindent kezdeni...
Szóval esélyes hogy kernelt kell cserélned és akkor annak a saját appjával tudod állítani a paramétereket...
Lehet a stock kernellel is, de vannak elég jól modoltak is. Nekem is G6-om van, pontosan tudom, hogy mi-hogy megy rajta.
Egyébként pedig itt egy jó cikk arról, hogy miért nem veszik el (EU!) a garanciád egy szoftveres módosítás miatt(root): [link]
Elég kevés a hardveres meghibásodási arány szoftveres beavatkozás miatt. LG mobiloknál pedig nincs semmilyen hardveres root detektáló, csak egy szöveg fogad a mobil bekapcsolásakor, hogy fel van oldva a bootloader, de ha visszazárod, akkor az is eltűnik. Visszanézni pedig maximum azt tudják, hogy lekérted a hivatalos nyitófájlt, de azt nem, hogy valóban felhasználtad-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!