Telefon géphez csatlakoztatva üres mappát mutat?
Már pár hónapja betört a telefonom képernyője (samsung), törötten, de simán működött.
Tegnapelőtt elsötétült a kijelző, néha sötétzöld pontok vagy világosabb zöld csíkok jelentek meg rajta. Amúgy továbbra is működik, az értesítéseket hallom rajta, csak nem látok semmit...
Gondoltam lementem róla az adatokat, géphez csatlakoztattam, felismeri a telefont, de üres mappát ad ki :( mit tudnék csinálni, hogy mentsem róla amit lehet?
Fel kellene oldani és megerősíteni a csatlakozást a telefonon.
Ha vissza gondsz eddig is így csináltad, de akkor láttad az üzenetet és rá mentél a megerősítésre.
Lezárt telefonról adatot nem tudsz másolni biztonsági okokból. De mivel érzékeli a kijelzőt így lehet nem lesz olyan vészes a dolog, meg lehet csinálni.
A telefonon is el kell fogadni, hogy hozzáférhet-e a számítógép a fájljaidhoz.
Próbáld meg a telefon közepén jobb oldalt nyomkodni a kijelzőt, hátha eltalálod a "Megenged" gombot.
Feltéve ha a kijelző jó és érzékeli az érintést.
Telefon feloldása nélkül nem lehet
Ezért jó ilyenkor ha van egy SDkártya benne és a legfontosabb adatokat, képeket azon tároljuk mert így ha elromlik a teló vagy használhatatlanságig összetörik az SDkártyán megmaradnak az adatok.
Vagy akár a képeket a google felhőjébe is menthetjük, azt bármikor bármiről elérhetjük.
Nekem 2db eredeti Kingston sd kártya ment szét, meg volt olyan, hogy nem lehetett másolni róla az adatokat se semmilyen eszközzel így formázni kellett. Én sd re nem mentenék semmi fontos adatot. Meg mi van ha pl ellopják a telefont, akkor oda az sd is.
A felhő tárhelyben viszont nagy igazság van.
Én úgy csinálom, hogy 2 biztonsági másolatom van a dolgaimról. Telefon esetében 1 a gépen, 1 a felhőben. A bajt soha nem lehet tudni. Ha egyik megadja magát akkor ott a másik. A géppel is lehet bármi, mint ahogy a távoli szerverrel is lehet valami amin az adataim vannak, esetleg az e-mail címmel is lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!