Miért nem engedi bekapcsolni a korlátlan opciót a telekom app?
Attól pl, hogy még mindig nincs készen az app, de már rég publikus és még csak nem is béta verzió...
Tele van hibával. Ezek szerint te is találtál egyet a sokból...
Én már a design váltáskor jeleztem a hibákat. Tesznek rá... Jön ki az újabb verzió, de abban is ott vannak a hibák. Már nem is értékelem. Csak várok egy használható verziót... Addig marad a weboldal.
Ráírtam a telekomra messengeren, idézem mit írtak:
"A korlátlan alkalmazások automatikusan benne vannak a 3 GB és afölötti csomagokban. Az alkalmazásban nem a korlátlanságot kapcsolod be, hanem csak azt, hogy felsorolja az alkalmazás a mobilnet egyenlegeid között a korlátlan tételeket is. Semmit sem szükséges külön beállítanod, a csomagodban lévő korlátlan tartalmak nem fogják fogyasztani az adategyenlegedet.Fontos tudnivaló, hogy a telefonod belső adatszámlálója a korlátlan forgalmakat is mérni fogja, de a havi egyenlegedből ezek a tételek nem kerülnek levonásra. További kérdés esetén is fordulj hozzánk bizalommal! ^Erika"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!