Mi a véleményetek a Huawei P20 Pro mobiltelefonról? Olvasok csodáló kommenteket, de rengeteg ócsároló véleményt is találtam. Olyanoktól várok hozzászólást, akik értenek hozzá. Megéri ez a típusú telefon az árát?
Figyelt kérdés
2019. márc. 15. 23:44
1/11 anonim válasza:
Röviden megégi! Főleg a fényképezés 😉
2/11 anonim válasza:
Kérdező: ez a telefon - neked lesz! Te tudod, mire fogod használni. Nézd meg teszteket, stb., hogy amik alapján megvennéd, azokat tudja-e a telefon.
Az, hogy ki csodálja, ki szidja, ne érdekeljen téged.
3/11 anonim válasza:
javaslom megy be ha pesti vagy huawei márkaboltba és ott tapogasd meg probáld ki ,vagy media marktban ,ha tetszik neked és van rá pénzed vedd meg te fogod használni,nem mások.
4/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetlegesen arra gondolt, mennyire lesz megbízható? Ez a mobil a legdrágábbak közé tartozik, lehet, hogy ennyi pénzért nem szeretne vele szervizbe járni.
De ez csupán egy feltételezés, nem 100%.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Igen, persze, nagyon érdekel, hogy mennyire megbízható. De igazából arra volnék kíváncsi, hogy mivel ez nem egy olcsó darab (ilyen drága telefonom még sosem volt), megéri-e az árát, vagy ebben az árfekvésben tudtok ennél jobb telefonról is? Tudom, hogy mindenki más-más márkát preferált, de ha van ötltetetek, kérlek, ne tartsátok magatokban.
2019. márc. 16. 11:09
6/11 anonim válasza:
Én a Xiaomi Mi 9, 8 GB RAM-al szerelt, Globál verzióra várok, remélem hogy meg fog jelenni.
Persze, lehet hogy lesz 12 GB RAM-al szerelt verzió is.
Azért ezt, mert tudtommal 200E Ft alatt lesz és ettől függetlenül nagyon jó okostelefonok.
Ezen kívül, a Meizu a másik nagy esélyes, csak nincs tudomásom, SD 855-ös okostelefonjáról.
7/11 anonim válasza:
nekem egy 30000ft telefonom van 3. éve nekem jó de tetszik az S9 is de ara nincs pénzem,de szemezek,huawei p smart,
8/11 A kérdező kommentje:
Meizuról soha nem hallottam. Utána kell néznem. :) Nem voltak drága telefonjaim, ezért fogalmam nincs, hogy egy ilyen mûszaki antitalentum, mint én, egyáltalán észevenné-e a különbséget?
2019. márc. 17. 22:58
9/11 anonim válasza:
A Meizu-k alsó- és a középkategóriában nagyon jó ár-érték arányt képviselnek, szóval ha esetleg mégsem szeretnél sokat költeni telefonra, akkor érdemes megfontolni ezt a márkát (nekem több ilyen telefonom is volt és most is az van, úgyhogy tapasztalatból írok). Felsőkategóriában is jelen van a Meizu, most a Meizu 16th a legerősebb ilyen telefon, és egy P20 Pro-hoz képest olcsóbb, de hogy tudásban mekkora a különbség, azt nem tudom sajnos megmondani. Mindenesetre megfontolandó márka, nem rosszak a Meizu-k. Amúgy javaslom a Mobilaréna fórumát, ott olvasgathatsz véleményeket a Meizu-król.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!