Nem tudok dönteni 3 telefon között (Galaxy S7, Iphone SE, Iphone 7), tudnátok tippet/véleményt adni?
Lssan összegyűlik a pénzem egy felsőkategóriás telefonra, illetve nyárimunka után, kürölbelül bármilyen telefon elérhető lesz árilag.
A 3 telefon ami között nagyon sokat vacilálok:
Galaxy S7
Iphone SE 128GB
Iphone 7 128GB
Amit tetszik bennük
Galaxy:
Jó ár-érték arány,
nem kezelhetetlenül nagy képernyő
bővíthetőség
nagyon jó kamera
nagy felbontású képernyő
nagyobb aksi kapacitás
vizállóság
Iphone SE:
IOS,
128GB alapból
jó kamera
megkizethető iphone
legszebb telefon ever
6s szintű teljesítmény
Iphone 7:
Legjobb telefonméret
3D Touch
IOS
jó kamera
vízállóság
128gb alaptárhely
brutális teljesítmány -> sok évig bármit elbír
Ami nem tetszik bennük:
Galaxy:
Nem IOS (valamiért nagyon szeretnék iphone-t)
Iphone SE:
multimédiás célokra (filmnézés, stb) talán túlzottan kicsi képernyő méret, alacsony felbontás
régebbi újlenyomat olvasó (5S-ből)
alacsony felbontású front camera
alacsony képernyő felbontás
Iphone 7:
Nagyon drááága.
Nem tudom hogy megére egy telefon 220.000Ft-ot, főleg egyetem előtt.
Tudom, hatalmas probléma.
De tényleg nehéz döntésnek tűnik, hisz mindnek van rengeteg előnye/pozitívuma.
Ti mi mellett döntenétek?
Eseteleg Androidról IOS-re váltott emberek tapasztalata? Vagy fordítva. Melyiket szereti jobban?
Ha már Galaxy, és a pénz nem lényeg, akkor S8 jobb vétel lenne. Ettől függetlenül az S7 is egy nagyon jó telefon, én azt használom, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Szerintem többet nyújt, mint egy iPhone. Például gondolok itt a gyorstöltésre, mindennel való kompatibilitása, jobb üzemidőre, jobb kamerára, szebb kijelzőre, bővíthetőség, vízállóság, Jack bemenet stb stb...
Ettől függetlenül az iPhone SE és 7 is nagyon jó készülékek, engem is érdekel, milyen lehet használni, egy SE-t lehethogy vennék magamnak, ha nem lennék elégedett a jelenlegivel. De szerintem például az iPhone 7 nagyon drága ahhoz képest, hogy mit nyújt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!