Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik? Segítss!

Szerintetek melyik? Segítss!

Figyelt kérdés

Lg GD 510

[link]

Samsung Diva

[link]

2010. júl. 3. 09:47
1 2
 1/11 anonim válasza:
szerintem diva
2010. júl. 3. 09:59
 2/11 Doriiisss válasza:
Nekem ugyan Lg Kp502-em van, és megvagyok vele elégedve, bár a rózsaszín árnyalata nem igazán a megfelelő. Ezért én személy szerint a Pop-ot választanám mert nagyon szép a pink színe. :) Bár ha igazán csajos vagy akkor inkább a Diva. Kinézetre a Diva szebb, de színben pedig a Pop. Attól is függ milyen színűt szeretnél.
2010. júl. 3. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
diva
2010. júl. 3. 10:26
 4/11 A kérdező kommentje:

de azt mondják hogy a díva gyakran lefagy és hogy lassú:/

szal ink Lg választanám de még irhattok hogy mondjuk melyik tud többet mert am igaza van a 2. válaszolónak a POP szinei nagyon tettcenek :)

2010. júl. 3. 11:38
 5/11 A kérdező kommentje:
ja és az is hogy a Díva sztem csak a kinézete miatt olyan drága mert a hátulja olyan steeppelt a PoP pedig okosab telefon és olcsóbb is .Ez igaz??
2010. júl. 3. 11:42
 6/11 Doriiisss válasza:
Igen a színek és a kinézet. :) Amúgy arra, hogy lefagy meg stb. gyakran ráfogják. Emlékszem a Kp502-re is ráfogták, hogy mennyi baja van, de én megvettem, és amióta megvan egyszer sem fagyott be, mindig használható volt, szóval egyén válogatja mennyire türelmetlen, hogy nem várja ki a készülék reagálási idejét. Még mindig a Pop-ra szavazok. :) Körülbelül ugyanazt tudják. A Divának nagyobb a kamera felbontása, nagyobb a telefon memóriája (bár ez elhanyagolható hiszen gondolom veszel bele memóriakártyát). :)
2010. júl. 3. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:

A kamera felbontásuk ugyanakkora...

Amúgy a Díva tényleg nagyon lassú, legalábbis mikor én kipróbáltam [többször volt a kezemben, és nem csak 5percre], de szerintem kinézetre szebb mint a PoP.

De az árát szerintem nem annyira éri meg.

Amúgy még a PoPnál jobb a Samsung s5230, de az meg nagyon tömegteló lett :D :D [fél év múlva ez a 2 is az lesz...]

2010. júl. 3. 13:21
 8/11 anonim válasza:

Lg GD 510 mindenképpen!!!!

A Diva :-rengetegszer lefagy

-bonyolultabb a menüje

-Nem mozdul csak ha ujjal nyomod(se köröm se pálca)

-Drágább és nem is annyira szép!

Ezek az ellenek a diva ellen a jó benne hogy:

-Tévedtem nincs benne jó csak rossz!

2010. júl. 3. 15:22
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válsazokat:D
2010. júl. 3. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Nokia 5610
2010. júl. 3. 17:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!