IPhone-ra hogy tudok mp3-at rakni?
A régi laptopomon simán csatlakoztattam az iPhone-t, megnyitottam az asztali iTunes-t, ott a Készülékemen fül alatt Zene menüpont és simán odahúztam, rámásolta.
Mióta új laptopom van, nem tudom odahúzni, piros karikát mutat áthúzva. (Nincs Spotify-om, és ezek a zenék iTunes-on sem vásárolhatók meg sajnos)
Olyat tudok, hogy egy alkalmazást letöltesz a telefonra, majd az alkalmazás tud másolni a telefonra bármit, de ezeket csak az alkalmazáson belül érheted el, viszont zenét is tud lejátszani.
Azt, hogy ez mennyivel rosszabb, mint az iPhone saját lejátszója, vagy mennyire felel meg igényeidnek, nem tudom.
FileBrowser az alkalmazás neve, felhőből lehet vele másolgatni, vagy a helyi hálózatot is látja, bár lehet hogy az ingyenes változat azt nem tudja, nem tudom.
fel kell oldani a telefon
illetve megbízhatónak kell megjelölni a számítógépet a telefonon
Remelem erthetoen magyarazom elxd
Szoval:
1. Belemesz a zenekbe - itunes mappa - itunes media - aztan valami olyasmi hogy automatikusan az itunesba bele rakja es ide kell bemasolnod a zeneket
2.Telod ossze csatlakoztatod a gepeddel
3. Az itunesban lesz egy olyan hogy a te telefonod (ha csatlakoztatva van a ketto), rakattintasz
4. Jobb also sarokban meg a szinkronizalasra kattintasz
5. Kesz
Orulok hogyha ez segitett, ha nem, van errol tutorial is a youtubon😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!