Iphone SE-mre Windwos alapú gépről tudok Itunesra zenét rakni?
???
Tehát van egy Iphone SE telefonod nem?
És arra akarsz mp3-at tenni nem?
Igen azt csak itunes-al lehet, simán átmásolni nem lehet, windows-ra letöltöd az itunes-t és szinkronizálni kell, vagy mit, és az itunes átmásolja az mp3-at iphone-ra, ennyi.
Igazából ha nem feltétlenül Apple Musicban akarsz zenét hallgatni akkor nem kell hozzá gép, hogy zenét tölts iphonera.
Van egy olyan alkalmazás az app storeban, hogy documents by Readdle
Ha ezt letöltöd, akkor menj bele a youtube-ba másold ki a zene linkjét, és lépj bele ebbe a documents alkalmazásba. Az alsó bal sarokban van egy bögésző jelecske arra menj rá, és behozza a böngészőt
Írd be hogy: ytmp3.cc
Oda a rublikába másold be a linket és menj rá arra hogy convert
Elsőre mindig kihoz egy reklámoz olyankor úhra vissza kell menni a ytmp3.cc oldalra de utána ugyan ezeket megcsinálod és letölti ebbe a documents alkalmazásba
Remélem valakiknek segít ez majd, hogy ne legyen olyan nehézkes zenéket tennie iphonra :)
Ez sem egyszerűbb, mint az Itunes-os megoldás.
Amúgy meg sosem értettem, hogy miért kell ezt ennyire túlbonyolítani. Miért nem lehet úgy megoldani, hogy simán Itunes-ba belerakod amiket akarsz és elintéz mindent magától? Legalábbis én nem tudom hogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!